Billigt löshår – en tradition

Var ute en fredagskväll med mina vänner för att fira att vi klarat tentan. Jag hade verkligen klätt upp mig och dagen till ära även använt billigt löshår i min håruppsättning. Efter en hel del dansande märkte jag plötsligt att en hårslinga fallit ner på golvet och när jag lutade mig framåt så föll även en till clips med billigt löshår av. För att avleda uppmärksamheten mot mig tog en av mina vänner på sig en hårslinga i sitt eget hår och eftersom att uppsättningen ändå var förstörd delade jag ut billigt löshår även till de andra vännerna. Det blev sedan en tradition så varje gång vi träffas och går ut tillsammans så har vi varsin slinga av billigt löshår, ju märkligare fastsatt det är desto högre poäng få det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *