Shoppa i diverse nätbutiker

Jag har under helgen försökt hjälpa min käre mor att sätta sig in i shopping online. Eftersom att hon har mycket värk i rygg och höft och därför tycker att det kan vara rätt jobbigt att gå och handla på stan har jag föreslagit för henne att använda sig av shopping online istället. Fördelarna med shopping online är att man får bra med tid på sig att välja det man vill ha. Man behöver inte traska runt bland butikerna och hoppas på att det man nu letar efter ska finnas kvar, utan man kan i lugn och ro handla hemma. Andra fördelar är ju att man kan jämföra priser på de saker man tänkt handla, vilket är svårare om man ska gå från affär till affär. Hon fick en lång introduktion till shopping online och jag tror verkligen att det gick hem. För en liten stund sedan ringde hon upp mig och berättade att hon både hittat en billig vattenkokare som hon behövde och en festklänning på nätet. Jag som själv gärna spenderar lediga stunder med att promenera runt bland affärerna insåg plötsligt att jag hade haft rätt med shopping online. Man sparar ju faktiskt både värdefull tid som man kan lägga hemma tillsammans med familjen och pengar. Det var nästan som att jag spenderade helgen med att övertala mig själv om allt positivt med shopping online. Det är klart att man någon gång då och då kan ta sig in till stan men att handla hemma är faktiskt en lösning som passar även mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *